måndag 17 maj 2010

Läget på husfronten

Ja, husfronten... vi vet väl inte riktigt vad vi vill:-) Det enda vi med säkerhet vet är att vi inte vill bo kvar här! Så, varför skulle vi? Ikväll ska vi kolla på två olika lägenheter i Torpsbruk. Den ena är en trea på Humblevägen och den andra är en annan trea, på Radhusvägen. Lägenheterna på Radhusvägen har både källare, förråd och vind. Båda lägenheterna är marklägenheter. De är lediga från den första juli, men det är ju för tidigt för oss. Förste september eller förste oktober passar oss bättre. Vi tror att vi får bäst betalt för vårt hus nu på våren/försommaren, när det är sålt så vet vi lite mer vad vi har att röra oss med. Allra helst så vill vi ju bygga nytt... man lever bara en gång och det är verkligen en dröm för oss.

Imorgon är det dags att jobba igen, efter mer än en veckas ledighet! Det ska bli skönt att komma tillbaka med nya, friska krafter:-)

2 kommentarer:

Jenny sa...

ooooh nu blev jag nyfiken,,vilken nuffra var det på lgh på radhusv. - är nyfiken på vem det är som ska lämna "barndomsgatan" ;)
Lycka till med era husaffärer.
//jenny

Ulle sa...

Hej Jenny! Det är 2A som ska flytta, första lägenheten på gatan. Det var riktigt kul att komma in i en av lägenheterna igen, det var ju inte igår:-) Kändes mindre än vad jag mindes men hon hade ju stora möbler överallt så det gjorde ju sitt.
//Ulle