fredag 9 april 2010

helg igen

Så var det helg igen, veckorna rusar fram. Jag var hemma igår och idag med Emil, idag fick han ett nytt gips igen. Det var mest för att kolla trycksåret på hälen som de ville byta gipset. Han går på gipset nu och det fungerar bra så nästa vecka blir det lite dagis. Vi börjar med halvdagar och på torsdag har vi tid hos läkare så vi hoppas att gipset tas bort då. Skönt:-) Det som är roligt är att han är på lysande humör, vår lille Emil. Varje dag är han glad och pratar på för fullt. Det kommer nya ord varje dag och meningarna börjar komma. Härligt!

Efter att vi bytt gipset idag så åkte vi till Alvesta och besökte Lilla Bus. Han fick presentkort där när han fyllde år och nu fick han välja lite leksaker. Han fick inte leksaker för allt, lite kläder blev det också. De har märket Villevalla och det är så mysiga kläder, så tröja och byxor blev det. Vad tror ni han valde för leksaker? Jo, en påse med afrikansak plastdjur, det har vi ju inga innan... men han skulle välja själv så då blir det så.

Vad händer i helgen? Imorgon kväll åker Max och jag till kompisar i Växjö, så får Max och Melvin leka. Annars har vi inte planerat så mycket, förhoppningsvis kan vi vara ute och njuta av fint väder. Nu ska jag kolla på Solsidan, så dags att börja kolla när det är sista avsnittet:-)

Inga kommentarer: