söndag 21 augusti 2011

Saker som irriterar mig...

Det finns saker som irriterar mig och kan göra mig riktigt sur:-( Det kan vara småsaker som egentligen inte betyder något men ändå förstör några timmar av mitt liv och som gör att jag lägger massor med negativ energi på skitsaker. Detta har en tendens att bli värre när jag är hungrig eller stressad, fast vem är inte lättirriterad då. Jag har funderat lite på detta och de senaste dagarna noterat följande:

  • Jag blir sur när jag köper godisremmar på marknaden, jag väljer sur jordgubb, sur rabarber och sur cola för jag älskar sura remmar. När jag kommer hem och smakar så är de inte sura, knappt ens syrliga... köper jag sura remmar så vill jag ha SURA remmar!
  • På bussen när den börjar bli full och alla väljer att sätta sig på sätet närmast gången, sen lägger de sin väska demonstrativt på sätet närmast fönstret... Gud förbjude att de får sitta bredvid någon de inte känner.
  • "så har vi alltid gjort"...Grrr, går inte ens att kommentera den kommentaren!
Däremot så irriterar jag mig inte så mycket på folk som inte blinkar i rondeller men hade jag stört mig på det hade jag varit irriterad jämt:-) 

Vad irriterar ni er på? 

1 kommentar:

Anonym sa...

angående bussen, jag säger ofta att vill de ha ett eget säte får man åka taxi... =)Annicka