söndag 4 december 2011

Dags att blogga lite kanske...

Det har varit ganska mycket den senaste tiden. Operation, Emil på Språkis, inte köra bil, försöka bli pigg och frisk, diskussion om maten i skolan, jobbade halvtid förra veckan och lägg till en katt som pinkar i våra sängar så har ni några förklaringar till min magkatarr. Den slog till som ett slag i magen för en vecka sedan men nu är jag ok igen, drack kaffe igår (det ultimata magkatarrtestet) och det gick bra. Nästa vecka är det heltid som gäller och jag har MYCKET att reda ut så för att inte riskera en ny magkatarr så kommer jag att ta en sak i taget och inte allt på en gång, som jag brukar:-)

Ett annat stort problem är ju då katten som pinkar i våra sängar. Inte i min och Max säng för Max har en loftsäng och katten fixar inte stegen och min säng låter han bli, man biter ju inte den hand som föder en. Men Emils säng blev offer när vi missade att han var inne och åkte iväg, Marcus säng kissar han nog i på pin kiv. Jag har försökt att hålla honom ute och stängt dörrarna till sovrummen men i fredags så var han i Emils säng igen. Vi har ställt fram kattlådan igen så hoppas att det löser problemet, annars vet jag inte vad vi ska göra... tips någon?

Ögat läker men jag har fått en liten förkylning så det är lite rött och irriterat igen. Jag ser verkligen skitdåligt med det, suddigt som fan, men jag har ändå förhoppningar om att det ska bli bättre. Nästa vecka är det återbesök igen sen ska jag träffa kirurgen i Kalmar v 51. Jag borde kanske boka tågbiljetten redan nu, det är ju ändå julveckan.

Imorgon rivstartar veckan med möte angående en Kravspec, förhoppningsvis den sista innan vi går ut i upphandling, sen är det bara att kavla upp armarna och hugga i med resten som väntar:-)

2 kommentarer:

CAMILLA sa...

Hej syster,

Ta det lugnt ock känn efter hur mycket du orkar. Säg till om du behöver hjälp med pojkarna. Hoppas Marcus klarar sig själv...

KRAM KRAM SIS.

CAMILLA sa...

Hej syster,

Ta det lugnt och känn efter hur mycket du orkar. Säg till om du behöver hjälp med pojkarna. Hoppas Marcus klarar sig själv...

KRAM KRAM SIS.