torsdag 31 maj 2012

10 kg!

Idag blev det en extra vägning och nu har jag äntligen fixat 10 kg! De sista kg satt långt inne vill jag lova men jag är så glad idag:-) Anledningen till dagens vägning är egentligen att vi ska summera våra första månader med LCHF. När vi började så sa vi att vi kör LCHF till den 31:e maj och sen "utvärderar" vi hur det har gått... och det har ju gått väldigt bra för oss båda. Minus 12 kg för Marcus och 10 kg för mig. Det finns många fördelar men det största för mig är att jag mår bra och äter mig mätt, hela tiden. Sötsuget är inte borta, så som jag hoppades, men det är inte alls lika jobbigt och jag kan hantera det bättre. Jag orkar mer och sover bättre på nätterna, fast det beror kanske på att Marcus inte snarkar så mycket längre:-)

Fortsättning? Vi kör på, förstås. Vi har fler kg att bli av med, fem till ska bort för min del innan vi åker till Turkiet i slutet av september.

1 kommentar:

La Madre Que Los Pario. sa...

Grattis Ullis!!! Och Marcus.NI har varit jätte duktiga.Lycka till med dem resterande 5kg. Själv kunnde jag fá pá mig och knäppa min smalis jeans idag! Sá idag är det en stor dag för oss alla!