söndag 3 juni 2012

Resan till Legoland

Äntligen dags att åka:-) Väntan är olidligt jobbig när man är fem och sex år men i torsdags efter lunch var barn, väskor, leksaker och föräldrar instuvade i bilen och vi kunde ge oss iväg mot Helsingborg. Vi kom ända till Moheda IP innan Emil frågade: framme snart? Vi valde att ta båten från Helsingborg, dels för avbrottet sen hade vi tre backar tomflaskor som vi pantade i Helsingör.

     Emil gillade att åka båt. 
                                     Två glada killar utanför vinbutiken i Helsingör;-)

Sen körde vi vidare genom Danmark, mot Köpenhamn och sen mot Stora Bältbron. Att köra förbi Köpenhamn kl 17 en torsdag var ingen höjdare, mycket trafik och en hel del köer på den trefiliga motorvägen så det tog lite längre tid än vi räknat med.
Stora Bältbron var mäktig! När vi åkte hem var den så lagom mäktig, det blåste stark sidovind som tog tag i hela bilen, det var riktigt otäckt.

Nästa stop blev Odense, mat och bensin skulle fixas. Sen körde vi vidare över Lilla Bält och mot hotellet i Vingstedt. Efter några vändor i omgivningarna och telefonsamtal till hotellet så hittade vi dit.


Det fanns en aktivitetsbana på hotellet, perfekt för barn med spring i benen som suttit i en bil i många timmar. De har varit väldigt duktiga och tålmodiga i bilen, visst blir det lite tjat och lite bråk men över lag har de varit fantastiskt duktiga.

Jag återkommer med lite bilder från Legoland, den bästa biten:-)

1 kommentar:

camilla sa...

Härligt att se!

/siss