söndag 3 juni 2012

Dags för Legoland

 Det var ju inte så lätt att somna på hotellet. Dels så är de inte vana att dela säng, sen var det ju kvällen innan den stora dagen:-) Vi tyckte att de skulle sova länge på fredagen, Legoland öppnar först kl 10 så när Emil vaknade kl 5:45 frågade han om han hade sovit länge... skönt att det fanns en barnkanal på tv:n för det var lite väl tidigt att stiga upp. 

Äntligen på plats


 Det första vi såg var Star Wars... vilka grejer! Emil som älskar Star Warslego var grymt imponerad.
Atlantis - först en kort "ubåtstur" innan man fick se vackra fiskar, hajar och krabbor i akvarie. Plus de här två fula fiskarna då...


Äntligen lite Indiana Jones lego, Max favorit.Ännu mer Star Wars

 En drake, de lyckas med detaljerna även om det är i Lego. Roligt att barnen både gillade alla legogrejer och karusellerna.
Ett riddarspel som var mycket uppskattat av barnen, det såg vi båda dagarna. 

Det enda tråkiga var blåsten. Även om solen sken så blir det ganska kallt i blåsten men det regnade inte så det får vi vara glada för. Vi hade en toppendag på fredagen, nästan inget folk i parken och inga köer. Maten var ingen höjdare där inne, det var mycket friterat, pasta och pizza som var svindyr men det får man räkna med. I lördags var det mycket folk och köer men det gick bra det också. 

Inga kommentarer: