fredag 9 november 2007

Mozart, Whiskey och Egon


Här är våra katter, de föredrar att vara inne och gotta sig i soffan än att vara ute i rusket. Och ikväll har det ju varit riktigt tråk-väder. Vi gjorde pizza till kvällsmat, badade barnen och sen blev det tv.
Imorgon ska Max sova hos kusinerna i Alvesta. Han har inte pratat om något annat idag. Så fort vi har gått ut så har han velat åka till Emelie och Mathias. Jag och Emelie ska ha en mysig eftermiddag med bio och mat. Vi ska väl försöka skrapa ner lite tapeter när Max är iväg, Emil är inte riktigt lika påstridig när det gäller att hjälpa till. Han är oftast nöjd i sin gå-stol eller sittande på golvet. Han sitter riktigt bra nu, man behöver inte passa honom hela tiden. Man får ju lägga upp lite kuddar runt så att han ramlar mjukt men det händer inte så ofta längre.
Ikväll har jag ätit pepparkakor med mögelost, det var så länge sen och det var så gott! Jag har ju varit gravid eller ammat de sista jularna men nu kunde jag äntligen njuta av det. Extra gott blev det med lite rödvin till:-)

Inga kommentarer: