torsdag 12 augusti 2010

Flytt, flytt och flytt

De senaste två dagarna har vi bara burit, packat och packat upp känns det som. Tack farmor, farfar, mormor och Krister för hjälpen med barnen, det hade tagit två veckor att flytta om de hade varit med. Pappa hjälpte till att bära i tisdags och det är vi också väldigt tacksamma för. Sen hade vi nog inte kunnat vara så många fler eftersom lägenheten är ganska liten. Idag kommer städfirman till huset och börjar städa, känns som att vi gjorde rätt som lejde bort det!

Vi börjar få lite ordning i lägenheten också. I tisdags la jag mest krut på barnens rum, de skulle ju sova där då så när de kom hem ville jag att det skulle vara någorlunda ordning. Igår fick vi ordning på bokhyllor, tv, dator och allt annat som man har. Jag ska försöka komma ihåg att ta lite bilder under dagen och lägga ut.

Idag får vi se vad vi hittar på, det ska ju bli hyfsat väder så vi får väl gå på "upptäcksfärd" med barnen i Torpsbruk:-)

2 kommentarer:

Anne Karlsson sa...

Cirkeln är sluten då Ulle tillbaka i hembygden. En upptäcksfärd går väl ganska fort i bruket dock. Men det blir säkert jättebra. Kram

Therese sa...

Vad duktiga ni varit! Lägg gärna ut bilder, det hade varit kul att se hur ni har det nu :)