fredag 6 augusti 2010

Hemma igen

Ja, så var vi hemma igen efter en ganska intensiv vecka i stugan på Öland. Vi har inte haft det bästa vädret men det har varit ok. Solat och badat har vi gjort, goa vänner har varit på besök och mormor, Krister och kusinen Mattias hälsade också på. Max visste inte att de skulle komma så han blev riktigt överraskad, kul!

Vi hade en riktigt jobbig och obehaglig händelse när Emil försvann på stranden. Jag vill ALDRIG uppleva den känslan igen. Vi missuppfattade varandra och på bara någon minut så var han borta. Tur att det inte var helt smockat på stranden! Man hinner tänka många tankar under de minuterna som det tog att hitta honom. Han hade hittat ett fint, grönrandigt vindskydd en bit bort som han stod och kollade på... lättnaden när jag såg honom går inte att beskriva.

Lite fynd i tältshopen blev det, barnen gladde sig mycket åt vattensprutarna de fick. Det var flera vattenkrig vid stugan och det är ju så kul. Vid stugan finns det flera tunnor för regnvatten och det var ju jättekul att leka med. Vi har kollat in hästarna som går i hagarna runt stugan, Borgholm blev det en dag och vi har hunnit med ett besök i en väderkvarn. Jag tror inte att jag har varit inne i en sådan innan och det var ju inte direkt jättespännande men barnen tyckte det var kul att klättra upp i den.

Nu ska vi ladda om, på tisdag går flyttlasset till lägenheten i Torpsbruk. Imorgon blir det Ekna och kräftskiva, håll tummarna för att de får många kräftor i natt.

1 kommentar:

camilla sa...

Körde förbi lght i Bruket för att visa Emelie. Tycker det ser lite mysigt ut där...Många minnen.. festat ordentligt i just den lght. Säg inget till mamma....
Kram syss