fredag 11 februari 2011

Nu är jag helt slut, bakat och fixat hela dagen. Det blir alltid lite mer att fixa med när barnen har hjälpt till i köket, även om de hjälper till att plocka i ordning så blir det lite extra jobb...tex så är ju inte golvet i köket så rent... Men nu är lägenheten i sån ordning att man står ut och när mörkret faller och vi tänder några ljus är det ganska mysigt. Fast jag längtar till våren... tänkt att kunna sitta ute och äta, slippa overaller och mössor och vantar och allt annat som hör vintern till. Det kommer bli fler bakslag innan våren är här men det var härligt när man hörde fåglarna kvittra för några dagar sen.

Nähä, nu ska jag slå Max i ett parti barnyatzy:-)

1 kommentar:

Malin sa...

Hej Ulle!
Har du läst mitt inlägg som heter "nu vill jag gå till botten med mysteriet"?
Tack för dina tips. Kommer pröva dina tips.
Igår kväll ringde jag sjukvårdsupplysningen och frågade vad jag skulle göra med min magkatarr. Sjuksköterskan och jag kom överens att jag skulle gå till apoteket, så fort som möjligt.
Jag och min pojkvän åkte iväg till apoteket och köpte kapslar som man skulle svälja. En åt gången per dygn. Jag kommer inte ihåg vad dessa heter.
Jag vaknar mellan 00.00-03.00. Magkatarren har hållit på i ett par dagar. Känner mig som en zombi, hahaha. Men magkatarren kommer gå över, men man måste ge det lite tid.