söndag 8 januari 2012

Lite mycket av det goda

Ja, det har väl blivit lite mycket av det goda den sista tiden;-) Både jag och Marcus har lagt på oss några kilo för mycket (igen) och det är dags för vardag och bättre vanor. Mitt mål är att gå ner 10 kg till den siste april, så blir man lite lättare framåt sommaren. Fösta steget är att "sockersanera", det har blivit alldeles för mycket sötsaker de sista veckorna, sen ska jag försöka äta bra mat så att jag blir mätt och inte trillar i fällan för lätt. Jag funderar även på att hålla resten av januari vit och februari också, dels så är det "onödiga" kalorier, dels så tappar man omdömet och äter saker som man inte har tänkt äta. Lite tråkigt är det ju, vi gillar att ta en GT på fredagskvällen, men det är ändå en mindre uppoffring. Så håll tummarna och önska mig lycka till, det kan behövas:-)

Jag har lånat bilden här, det är tyvärr inte min nuvarande vikt:-)

2 kommentarer:

Malin sa...

Hej Ulrika!
Vi har också börjat ta tag i vår hälsa. vi tränar 3 ggr/veckan. Vi går till gymmet 2 ggr/veckan och sedan avslutar vi veckan med ett simpass dessutom.


Lycka till, Ulrika! Jag håller tummarna för dig! :)

Kram

Malin

Anonym sa...

Hej Ulle, Hittade hit o måste bara skriva att jag oxå har 8 kg till sista april. Försöker ta bort socker, men det är svårt. Lycka till. Kram Josefin Harrysson