lördag 24 mars 2012

Produktiv och härlig lördag

Vilken härlig lördag vi har haft så här långt. Först tre lass till tippen, Emil visade sig vara en hejare på att sortera skräp och bära brädor. Max har också hjälpt till men inte riktigt med samma iver. Tack mamma och Krille för lån av bil och släp:-) Vi har testat vår nya glassmaskin (OBH Nordica) och det blev väldigt god LCHF-glass i den men vi får nog lära oss att använda den riktigt, något gjorde vi fel eftersom det blev ett lager glass runt om i bunken som blev stenhård. Resten av glassen var däremot jättegod!

Vi har börjat skissa på vår nya trapp och framsida. Idag är inte framsidan så jättekul men vi har lite planer. Bland annat så vill vi ha ett litet trädäck vid sidan av entrén så att vi kan njuta av kvällssolen. Trappan behövs göras om eftersom den är vinglig och ful, dessutom måste vi lägga om stengången, den lutar in mot huset och gjorde så att vi fick vatten i källaren när allt smältvatten tog den vägen. Allra först måste vi få bort resterna av garaget, men efter dagens tre släp till tippen är vi en bra bit på väg.

Max har hunnit cyklar lite på gatan och vi har fått upp lite påskfjädrar i trädgården. Marcus jobbar så strax ska jag och barnen fixa lite lördagskäk, Emil har beställt tacos.

Inga kommentarer: