torsdag 29 januari 2009

God kladdkaka

Hittade ett recept som lät väldigt gott: http://www.aftonbladet.se/matvin/article3518995.ab Mariannefluff låter smaskigt... Jag funderar på vad jag ska bjuda på för mat på lördag. Det blir tjejfest hemma hos mig, Marcus och barnen är utslängda för dagen/kvällen:-) Jag kommer nog på nåt, det lutar åt kyckling. Det ska vara enkelt också, jag vill inte stå i köket hela kvällen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ulle du kan göra den där med fläskfilé som Agneta gör. Man kan göra det med kyckling också. Den är svin!god. Man bara skivar fläskfilé och lägger i en ugnsform utan att steka den. Kokar upp creme fraiche och matl grädde med mycket soya och sambal oelek. Jag kommer inte ihåg hur mycket av varje kolla med Agneta eller mamma kanske vet. Sen ska den vara i ugnen i 1,5 h har jag för mig. Servera med ris och sallad. Såsen blir svingod. Kram Anne

Anonym sa...

Åhhh, Kladdkaka, jag saknar att få sätta tänderna i en redigt smetig och god kladdkaka. Nåja, får nöja mig med min 70% choklad (GI:are)

Hoppas du/ni får en rolig fest, för min del blir det till att dona å fixa med Jimmys 40-års fest som oxå ska va på lördag.
Rostbiff ska vi lyxa till det med,,har dock ingen aning om vad det ska bli till efterrätt, men det ska vara lättlagat,,,,,,ahh vad fasiken, jag slänger väl fram ett par Big Pack å lite chokladsås till dom ;) Man får inte skämma bort gästerna för mycket,,jag menar, de har ju faktiskt fått ROSTBIFF ;))
Ha d gott
Kram