tisdag 6 januari 2009

Långledigheten slut

Så var långledigheten slut för denna gång, det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till jobbet och rutinerna. Barnen har redan somnat så jag hoppas att de är pigga imorgon. Max har hostat en del och inte varit riktigt pigg men jag tror inte att det är några problem med dagis imorgon. Imorgon börjar högsäsongen på jobbet, det ska bli riktigt kul att jobba en högsäsong, det var länge sen. Jag har missat de tre senaste högsäsongerna, jag är väl lite konstig men jag tycker att det är skitkul att jobba då. Barnen kommer nog tycka det är kul att komma tillbaka till dagis och få leka med kompisarna där igen.

Tidigare idag så såg jag lite på Saltkråkan och jag började längta till sommaren! Tänk när våren kommer, kvällarna blir ljusa och ljumma, de första ljusgröna bladen spricker ut och vitsipporna blommar, det är den bästa tiden på året och den har vi framför oss nu, inte alls långt borta. Härligt härligt. Min mamma, syrra och hennes barn är snart i värmen, de åker till Kanarieöarna imorgon och jag är inte alls avundsjuk... Hoppas att ni får det bra! (Mina erfarenheter av Kanarieöarna i januari är ju inte så bra, sandstorm, regn, inbrott på hotellrummet och första natten sov vi på Royal Corner i Växjö för flygplanet gick sönder. )

1 kommentar:

Anonym sa...

Neeej Ulle nu är du ute och cyklar. Det är ju underbart med vinter vi längtar inte efter sommaren för äntligen har vintern nått oss. Idag har det snöat lite till här i Kalmar och det är underbart. Kallt och frisk luft. Sommaren kan vänta lite tycker jag. Ha en trevlig ledig fredag. /Anne