onsdag 27 juli 2011

Bilbingo i Grimslöv

Detta är nog ett fenomen, att åka på bilbingo. Jag, mamma och mostrarna packade i alla fall in oss i bilen och for iväg på detta ikväll. För många år sedan var det bilbingo i Tyrolen på söndagarna och vi var där tillsammans med pensionärerna och raggarna men sen de slutade att ha det där så har vi inte åkt så ofta.

Eftersom det var sista gången för säsongen var det mycket folk, inte så många raggare dock:-)

Grejen med bilbingo är att man spelar bingo i bilen och tutar när man har bingo. Man måste tuta direkt när man har bingo och man får vinsten direkt i handen. Det låter kanske inte så jättekul men jag lovar; det är skitkul! Man köper brickor, som man tejpar upp på en planka, och sen har man en duttpenna att dutta med:-) 

Så här kan det se ut, men det ska helst vara Bingo också. Man vinner på en rad, två rader och hel bricka. Idag hade vi inte turen med oss så vi vann inte, även om vi var nära flera gånger. 
Mamma och moster laddar inför första bingot:-)

I pausen fikar man, det är ett måste!
Det må vara att bilbingo har en stor töntstämpel (eller tantstämpel som min kära man sa) men det är roligt, dessutom kan man ju vinna lite pengar också. Den 13:e augusti kan ni testa, då är det bilbingo på Maxi parkering i Växjö.

2 kommentarer:

Anne Karlsson sa...

Såklart mamma är med också. Jag gillar också tutbingo. Det är något visst med det ;-) synd bara att ni inte vann något.

Anonym sa...

Det blev ju ett bra inlägg =))och kortet blev ju skitbra!! annicka