torsdag 21 juli 2011

Buskis

Igår var det dags för en av årets mest efterlängtade dagar, i alla fall om man  frågar Max och kusinen Mattias. Tänk att äntligen få se idolen Dag Otto på riktigt:-) Dagen blev lång och vi började med en god fika i Smålandsstenar och sedan ett kort besök på Gekås... man kan tydligen göra Gekås på under en timme.

Kan hända att Max inte var helt nöjd över stoppet på Gekås men när han blev medveten om hur mycket lego som fanns där inne gick det bättre. Jag handlade för 370 kr totalt, det måste vara personligt rekord.

Resan gick vidare till Falkenberg och vi beslöt oss för att leta upp Vallarnas friluftsteater direkt, så vi visste vart vi skulle. De skyltade inte ihjäl sig direkt, kan jag säga. Vi hade en vägbeskrivning men eftersom vi inte kom från rätt håll blev det fel ändå. Nåja, till slut var vi framme och tog en fika i gröngräset.

 Två förväntansfulla killar...
...och en söt tjej!

Det fanns lekplats och fikaställe så barnen kunde härja av sig lite innan föreställningen. 
Jag och Max strax innan vi gick in.
Systeryster och barnen. 
Två mycket förväntansfulla killar kollar in scenen. 

Föreställningen i full gång. 

Buskis är buskis; många "under bältetskämt", ganska många fördomar, stereotypa typer och bonnahumor... men det är roligt:-) Jag skrattade otroligt mycket och barnen var överlyckliga som äntligen fick se Dag Otto. Det var en vacker miljö men stolarna var rätt så obekväma. Alla skådespelarna stannade kvar efter föreställningen och skrev autografer och ställde upp på foton, de var dessutom väldigt trevliga. Det blev en väldigt rolig dag och det var två trötta pojkar som somnade i bilen hem. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som en riktigt härlig dag, vi har en keps hos oss som ev är er, glömdes hos kjelle på studenten.Ha det gott =) Annicka