söndag 22 juli 2012

Natten gick bra

Eftersom Max har en loftsäng så  bytte Emil och Max säng inatt, Max hade aldrig kunnat klättra upp i den. Max har sovit bra, han vaknade vid tretiden och behövde gå på toa sen somnade han igen. Han får alvedon men det hjälper inte mot de där hastiga rörelserna som gör ont. Det blir nog inga problem att gå honom att ta det lugn i början, det blir nog värre när det börjar läka. Sen har han ju en lillebror som gärna retas med honom, det blir nog ett större problem...
Imorgon börjar Marcus jobba igen så nu är det jag och barnen i två veckor. Jag hade lite planer för första veckan men nu får vi nog avvakta lite. Sista veckan åker vi till Öland med min syster och hennes barn, skönt att Max inte har något gips för nu kan han åtminstone bada lite.
Idag skiner solen och vi får varva arbete med trädäck och trappa med tid för barnen. Det blir nog en hel del TV för Max idag och det är ju trist i det fina vädret men men, ska man ta det lugnt så ska man.
Idag är ju även årsdagen efter de fruktansvärda terrordåden i Norge så skänk en extra tanke till offren och deras anhöriga idag, tänk även lite på vad som är viktigt i livet och ta vara på tiden vi har med familj och vänner.

Inga kommentarer: