lördag 21 november 2009

Kollat på huset

Idag har vi varit och tittat på ett likadant hus som vi har tänkt att bygga. Det var jättefint:-) Vi kommer göra en del ändringar i planlösningen men det är inga större grejer, det var rymligt och bra planerat. Vi fick många bra tips på saker som de inte var riktigt nöjda med och saker som de tyckte var bra. Det enda som är ett litet huvudbry är hur man ska göra med altan i framtiden, det finns liksom inget "naturligt" ställe för en altan med tak (det vill jag gärna ha). Vi har fått besked från kommunen också att vi står först i kön så vi kommer att få välja tomt först. Härligt, det är ju det andra stora beslutet, näst efter att välja hus.

Det blev en tur till McDonalds efter att vi kollat på huset, sen åkte vi till Maxi och handlade. Hittade en julklapp till Max där. Ikväll ska vi fira kusinen som fyller sex år, när jag skulle slå in hans present så hade jag bara julpapper men det får gå. När man är sex år så bryr man sig inte så mycket om vad som är runt paketet, mer det som är i.

4 kommentarer:

Therese sa...

Kul!!
Ja, vi har varit på McD flera gånger på senaste tiden för att samla starwars-grejer. Har en storebror som är galen i allt vad starwars ör :)

Anonym sa...

Var finns tomterna?

Kjelle

Ulle sa...

Hej Kjelle! Tomterna ligger brevid och strax bakom kyrkan i Moheda, området heter Kaptensträdan. Här kan du läsa mer: http://www.alvesta.se/System/FileArchive/2/File_1077.pdf Längst ner i pdf:n finns en skiss.

Ulle sa...

Länken ovan fungerar inte, gå in här http://www.alvesta.se/CM.php?PageID=10169 Till höger finns samrådshandlingar för Kaptensträdan.