söndag 22 november 2009

Planlösningar

Ja, då är funderingarna igång. Vilken är den bästa planlösningen för oss i vårt nya hus? Originalplanlösningen är så här



Det huset vi tittade på igår har gjort en del små ändringar som var jättebra. Tex så var wc och klädkammaren i entrén framflyttade mot väggen mot vardagsrummet, vilket gav en rymlig hall precis när man kom in. Sen hade de fina dubbeldörrar in mot vardagsrummet. De hade också tagit lite av sovrummet vid köket så det var dubbeldörrar in till köket också, det var fint men tog mycket utrymme. Vi ska be byggaren att han skickar över deras ritningar till oss, så har vi lite mer att gå på. Det är mycket att fundera på och otroligt många beslut att ta framöver.
En sak hände i bilen hem, Max blev jätteledsen och ville inte flytta till något nytt hus. Han vill bo kvar i vårt gamla hus. Det tog en liten stund att förklara att när vi flyttar så får han ta med sina saker och att vi inte ska flytta in i det huset som vi tittade på. Men han förstod nog till slut men det är nog många funderingar i hans huvud om detta.

1 kommentar:

Anonym sa...

Stackars Max som trodde att han inte fick ta med sig sina grejor till det nya huset, men bra att han talade om det och inte gick omkring och var ledsen i smyg!

/hans