fredag 18 november 2011

Återbesök

Idag var jag på återbesök i Växjö. Läkaren kollade så att ögat läker som det ska och det såg bra ut. Jag ser fortfarande väldigt dåligt med det (0,1) men det är inte så konstigt. Det är speciellt de pupillvidgande dropparna som gör att synen blir sämre men de ska jag bara ta tills på tisdag nästa vecka, sen tar det ytterligare några dagar innan de går ur helt. Jag fick mer smörjande för ögat och även droppar som är smörjande, detta eftersom hornhinnan var torr. Jag är helt sjukskriven nästa vecka också, sen blir det troligtvis halvtidssjukskrivning veckan efter. Troligen så löser jag detta med att jobba hemifrån, då kan jag jobba lite/vila lite och alternera. Det kommer att ta en veckas halvtid att gå igenom alla mejlen misstänker jag...

Fortfarande är det läsa som är jobbigt, omställningen för ögat på nära håll och längre bort och det ger en del huvudvärk men jag tycker väl ändå att jag är ganska pigg nu.

Slutligen: en stor KRAM till svärmor Eva som skjutsade mig och tog hand om barnen medan jag var på undersökning. Och tack till alla som hjälper oss under tiden som jag inte får köra bil, det är guld värt!

1 kommentar:

Stina Gustavsson sa...

Hej jag har skickat en award till dig. Läs min blogg så vet du vad du skall göra. Hoppas allt är bra. Kram