söndag 20 november 2011

Award
Tack Stina för att du skickade mig en Award, min första någonsin:-)


Jag skickar vidare till Flory, Jasse, Karin och Malin, förhoppningsvis antar de utmaningen och svarar på de 5 frågorna nedan och skickar vidare till deras favoritbloggare.


Varför började du blogga?
Jag tror att det var ungefär sex år sedan jag började blogga, kan ha varit inför Thailandsresan 2006. Jag kommer i alla fall ihåg att det inte fungerade att blogga när jag väl var iväg så det var lite surt. Först och främst började jag blogga när jag var mammaledig för att familj och vänner skulle kunna följa vår vardag. 


Vilka bloggar följer du?
Jag följer inte så många kändisbloggar utan det är mest vänner och släktingar. Ett tag följde jag bakbloggar maniskt men de upprepar bara varandra så nu följer jag några få utvalda.


Favoritfärger?
Vitt och orange... rött är också fint, grått funkar alltid och svart förstås... Ibland passar grönt eller brunt... är silver en färg så gillar jag den också. 


Favoritfilm? 
Alltså, om jag måste välja en film så väljer jag Sällskapsresan; "svenskarna reser inte till någonting, de reser ifrån något", av den enkla anledningenr att jag älskar att skratta. 


Vilka länder drömmer du om att besöka?
Min drömresa har alltid varit Jamaica och St Marten för några år sen var nog så nära jag kommer. Jag har en flygrädsla att jobba med så just nu är drömmen att kunna flyga utan att vara rädd.

1 kommentar:

Malin sa...

Hur gör man för att besvara frågorna? Kopiera frågorna och lägga det i sin blogg??